TARINA

Kasvuakatemian synnystä

Maailma tarvitsee rohkeita toteuttajia, ihmisiä jotka unelmoivat isosti ja uskaltavat ajatella toisin. Kasvuakatemia syntyi halusta auttaa visionäärejä tekemään bisnesunelmistaan totta.

Muuttuvassa maailmassa yrittäjää haastetaan päivittäin. Myynnin ja markkinoinnin tekeminen on siirtynyt verkkoon jossa algoritmit, sisällöt, automaatiot ja tavat olla vuorovaikutuksessa kehittyvät jatkuvasti. Uusien taitojen ja tiedon siirtäminen käytäntöön on elinehto jokaiselle yritykselle sen koosta ja toimialasta riippumatta.

Kasvuakatemian missio on auttaa yrittäjiä sekä side-hustlaajia kirjoittamaan oma menestystarinansa.

LIITY JÄSENEKSI
Verkkovalmennuksemme avulla brändäät itsesi

Miten?

Harkitusti rakennettu, laadukas ja selkeä verkkokurssikirjasto tarjoaa alansa asiantuntijoiden koulutuksia yhdessä osoitteessa. Valmennukset sisältävät videoita, äänitteitä ja ladattavia materiaaleja. Lisäksi lähetämme kuukausittain Kasvukirjeen, joka sisältää maksuttomia resursseja, artikkeleita sekä uutisia.

Milloin?

Kaikki akatemian verkkokurssit ovat käytettävissäsi juuri silloin kun sinulle sopii. Koulutuksien modulit ovat ytimekkäitä, täyttä asiaa sisältäviä kokonaisuuksia, jotka voit halutessasi käydä uudestaan ja uudestaan. Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava kurssikirjasto toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Hinta?

Jäsenyyden hinta on 27 € (sis. alv.). Kasvuakatemia on kuin brändikurssien Netflix: järkihintainen jäsenyys on voimassa kuukausi kerrallaan niin kauan, kunnes päätät peruuttaa sen. Meille on kunnia-asia, että voimme tarjota sekä hinnaltaan että sisällöltään laadukasta markkinoinnin verkkokoulutusta.

Mel Schmidt on brändäyksen asiantuntija ja Kasvuakatemian valmentaja

Sopiiko Kasvuakatemia minulle?

Jos haluat tuottaa konvertoivaa sisältöä, rakentaa brändin, vahvistaa asiakassuhteitasi, myydä enemmän, löytää uutta inspiraatiota tai päivittää markkinointitaitojasi, on Kasvuakatemia sinua varten.

Ihanneasiakkaamme on tavallisesti jokin näistä kolmesta:

Aloittavat yrittäjät ja side-hustlaajat, jotka ovat valmiita muuttamaan bisnesidean kannattavaksi liiketoiminnaksi.

Kivijalkaliikkeiden omistajat, valmentajat, palvelualojen yrittäjät ja luovat tekijät, jotka haluavat syventää asiakassuhteitaan sekä rakentaa kestävää brändiä verkossa.

Verkkokauppiaat ja digibisneksestä kiinnostuneet asiantuntijat, jotka haluavat lisää myyntiä verkosta sekä oppia toimiviksi todettuja markkinointitekniikoita.

TUTUSTU KASVUAKATEMIAN SISÄLTÖÖN

Keneltä voin oppia Kasvuakatemiassa?

Akatemian valmentajat ovat digitaalisen markkinoinnin, brändäyksen, sosiaalisen median ja sisällöntuotannon asiantuntijoita, kouluttajia sekä puhujia. Jokainen valmentaja paitsi opettaa, myös itse toteuttaa ja hyödyntää koulutuksissa esitettyjä toimintatapoja, metodeja sekä strategioita. He siis kirjaimellisesti tekevät, mitä opettavat.

"Meille on kunnia-asia tarjota ajankohtaista, laadukasta sekä käytännönläheistä koulutusta jokaiselle, joka päättää investoida itseensä ja Kasvuakatemiaan. Haluamme jakaa oppeja, joista olemme itse hyötyneet ja toimintatapoja jotka säästävät aikaa, päänvaivaa sekä rahaa."
– Mel Schmidt

TAPAA VALMENTAJAT