KUMPPANUUSOHJELMA

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kasvuakatemian affiliate-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tienata rahaa/passiivista tuloa suosittelemalla Kasvuakatemian valmennuksia.

HAE KUMPPANIKSI

Mitä?
Kasvuakatemian affiliate-ohjelma on valmentajille ja sosiaalisen median vaikuttajille luotu suositteluohjelma. Suosittelun kautta tilatuista Kasvuakatemian jäsenyyksistä tilitämme 20 % kommision jokaisesta jäsenyyskuukaudesta.

Tienestien yläraja?
Ohjelmassa ei ole ylärajaa tienesteille. Saat korvauksen jokaisesta suosittelemastasi jäsenyydestä niin kauan, kun asiakas pysyy Kasvuakatemian jäsenenä.

Miten aloitan tienaamisen?
Lähetä alla oleva kumppanihakemus. Kun sinut hyväksytään suosittelijaksi, saat tunnukset affiliate-portaaliin. Portaalista näet henkilökohtaiset suosittelulinkkisi. Näiden linkkien kautta tehdyt tilaukset kirjautuvat komissioihisi. Portaalissa näet myös suosittelujesi statistiikan.

Komissioiden maksatus?
Suosittelukomissioiden maksatus tapahtuu laskutuksen kautta. Sinulla tulee siis olla laskutusmahdollisuus joko oman yrityksen tai osuuskunnan / kevytyrittäjyyspalvelun kautta. Alle 10 € maksuja ei suoriteta, vaan ne jäävät odottamaan komissiokertymän kasvamista.

👑 Hae kumppaniksi!

Emme spämmää. Kohtelemme sähköpostiosoitettasi huolellisuudella.