KIRJAUDU SISÄÄN
 
🚀

Yrittäjä, haluatko saada somesta enemmän irti? Opi rakentamaan vetovoimainen brändi sisältöjä hyödyntäen ja rakenna unelmiesi bisnes.

 (Kasvuakatemia on moderni bisneskoulu, jonka avulla viet näkyvyytesi seuraavalle tasolle ja alat vetämään unelma-asiakkaita puoleesi.)

ALOITA

Valmennustemme avulla opit tuottamaan sisältöjä, jotka tukevat brändisi kasvua

Kuvittele jos sinulla olisi selkeä kartta brändin rakentamiseen, eikä sinun tarvitsisi enää arvailla minkälaista sisältöä sinun tulisi tuottaa. Kuvittele jos löytäisit yhdestä paikasta olennaisen tiedon sisältömarkkinoinnin tekemiseen verkossa, inspiraatiota sekä rohkeutta aloittamiseen.

Mitä jos sinulla olisi toimiva sisällöntuotantoprosessi ja voisit keskittyä stressaamisen sijaan some-sisältöjen tuottamiseen? Mitä jos oppisit tuottamaan visuaalisesti vetoavia julkaisuja ja saisit itsevarmuutta somessa markkinoimiseen?

👑

01 Brändäys

Opi brändäyksen perusteet ja sen hyödyt bisneksellesi. Autamme sinua löytämään brändisi äänen ja luomaan kivijalan menestyksekkäälle viestinnälle sekä myynnille.

💎

02 Sosiaalinen media

Opi käyttämään sosiaalista mediaa tehokkaasti! Katso ajankohtaiset vinkit sekä tieto eri kanavien hyödyntämiseksi osana markkinointia ja luo perusta sisällöntuotannolle.

🧠

03 Mindset

Bisneksen rakentaminen alkaa oikeasta mielentilasta. Autamme sinua saavuttamaan positiivisen, ratkaisukeskeisen ja kasvuhakuisen mindsetin menestyksesi takaamiseksi.


”
Brändäyksen ja somemarkkinoinnin taidot ovat elinehto jokaiselle yritykselle. Kasvuakatemia on olemassa juuri tämän takia.

Näin Kasvuakatemia toimii

LIITTYMISEN JÄLKEEN

Kasvuakatemia on valmennusportaali verkossa, joka tukee sinua oman menestystarinasi kirjoittamisessa. Liittymisen jälkeen saat välittömästi pääsyn Kasvuakatemian jäsenportaaliin ja koko kurssikirjastoon. Selkeät ja inspiroivat valmennukset sisältävät videoita, äänitteitä sekä ladattavia materiaaleja. Jatkuvasti kehittyvä ja laajeneva kurssikirjasto toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Jäsenyytesi aikana voit hyödyntää akatemian valmennuksia sekä materiaaleja juuri silloin kun sinulle sopii.

LIITY JÄSENEKSI

🎉

Mitä kursseja akatemiassa on juuri nyt?

Jäsenportaalissa on 7 valmennusta:
Löydä sun juttu (brändäys)
Markkinarako masterclass (brändäys)
Henkilöbrändin kivijalka (brändäys)
5 päivän sisällöntuotantotreeni (some)
TikTok tutuksi (some)
Itsevarmaksi kameran edessä (some)
Vapauta potentiaalisi (mindset)

🔑

Keneltä voin oppia Kasvuakatemiassa?

Mel Schmidt (brändäys)
Sohvi Nyman (mindset)
Jannika Julin (some)
Ramanda Andersson (mindset)
Tutustu valmentajiin täällä >

Kuinka kauan jäsenyyteni on voimassa?

Kasvuakatemian jäsenyys on voimassa kuukausi kerrallaan niin kauan, kunnes päätät peruuttaa jäsenyytesi. Voit päättää jäsenyytesi milloin vain irtisanomalla sen jäsenportaalissa.

🧡

Mitä Kasvuakatemian jäsenyys maksaa?

Kasvuakatemian järkihintainen kuukausimaksu on 27 € (324 €/vuosi) sis. alv. 24 %. Jäsenyytesi aikana voit käydä kaikki valmennukset niin monta kertaa kuin haluat.

Aloita tänään ja herätä unelmiesi bisnes henkiin.

LIITY JÄSENEKSI

✨ Näin jäsenemme ovat sanoneet Kasvuakatemiasta ✨


”
Löydä sun juttu -koulutus on todella hyvä, sillä Mel avaa hyvin jokaisen kohdan. Tämä luo koulutuksesta selkeän kokonaisuuden.


-Lucifer Knits


”
Kiitos tuhannesti että Henkilöbrändi-valmennuksessa ääniraidan alla on sama tekstinä. Tämä on meille nepsyille super hyvä juttu ja auttaa keskittymään kuunneltavaan asiaan. Valmennus on todella inspiroiva ja herättelevä!


-ADHD Karita


”
En ole varmaan koskaan ennen käynyt jotakin verkkovalmennusta näin nopeasti ja tunnollisesti läpi kuin tämän. Nyt kuuntelemaan Henkilöbrändin kivijalka -valmennusta!


-Minna

Haluatko rakentaa brändin mutta et tiedä mistä aloittaa?

LIITY JÄSENEKSI