KIRJAUDU SISÄÄN
LIITY JÄSENEKSI
 

Onko sisällöntuotanto hankalaa? Haluatko vahvistaa brändiäsi? Valmennustemme avulla opit luomaan vetovoimaisia sisältöjä, jotka vetävät unelma-asiakkaita puoleensa.

LIITY JÄSENEKSI

Opi tuottamaan sisältöjä, jotka tukevat brändisi ja bisneksesi kasvua

Kuvittele jos sinulla olisi selkeä kartta brändin rakentamiseen, eikä sinun tarvitsisi enää arvailla minkälaista sisältöä sinun tulisi tuottaa. Kuvittele jos löytäisit yhdestä paikasta olennaisen tiedon sisältömarkkinoinnin tekemiseen verkossa, inspiraatiota sekä rohkeutta aloittamiseen.

Mitä jos sinulla olisi toimiva sisällöntuotantoprosessi ja voisit keskittyä stressaamisen sijaan some-sisältöjen tuottamiseen? Mitä jos oppisit tuottamaan visuaalisesti vetoavia julkaisuja ja saisit itsevarmuutta somessa markkinoimiseen?

Näitä asioita opit Kasvuakatemiassa:

👑

01 Brändäys

Opi brändäyksen perusteet ja sen hyödyt asiantuntijabisneksellesi. Autamme sinua löytämään brändisi äänen ja luomaan kivijalan menestyksekkäälle brändiviestinnälle sekä myynnille.

💎

02 Sosiaalinen media

Opi käyttämään sosiaalista mediaa tehokkaasti! Opi luomaan unelma-asiakastasi kiinnostavaa sisältöä, löydä aiheet josta somessa puhut ja luo itsellesi sisällöntuotantoprosessi.

🧠

03 Mindset

Bisneksen rakentaminen alkaa oikeasta mielentilasta. Autamme sinua saavuttamaan positiivisen, ratkaisukeskeisen ja kasvuhakuisen mindsetin menestyksesi takaamiseksi.


”
Brändäyksen ja sisältömarkkinoinnin taidot ovat elinehto jokaiselle asiantuntijapalveluita tarjoavalle yrittäjälle. Kasvuakatemia on olemassa juuri tämän takia.

Verkkovalmennus yrittäjille: opi brändäystä ja markkinointia

Miten Kasvuakatemia toimii?

Kasvuakatemia on selaimella toimiva verkkovalmennusportaali, joka tukee sinua oman menestystarinasi kirjoittamisessa. Liittymisen jälkeen saat välittömästi pääsyn koko kurssikirjastoon.

Jatkuvasti laajeneva kurssikirjasto toimii älypuhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Jäsenyytesi aikana voit opiskella kaikkia akatemian valmennuksia sekä materiaaleja juuri silloin kun sinulle sopii.

Kenelle Kasvuakatemia sopii?

Jos haluat rakentaa brändin, vahvistaa asiakassuhteitasi ja saada varmuutta sisältömarkkinointiin, on Kasvuakatemia sinua varten. Ihanneasiakkaamme on tavallisesti jokin näistä kolmesta:

Yrittäjät ja side-hustlaajat,
jotka ovat valmiita viemään sisältömarkkinointinsa seuraavalle tasolle.

Valmentajat ja asiantuntijat,
jotka haluavat rakentaa kestävää brändiä verkossa.

Verkkokauppiaat ja digibisneksestä kiinnostuneet yrittäjät,
jotka haluavat myyntiä sekä tulovirtaa verkosta.

Mitä kursseja jäsenyyteen kuuluu?

Selkeät koulutukset sisältävät videoita, äänitteitä sekä ladattavia työkirjoja.

Kasvuakatemiassa on 8 verkkovalmennusta:
1️⃣ Löydä sun juttu (brändäys)
2️⃣ Markkinarako masterclass (brändäys)
3️⃣ Henkilöbrändin kivijalka (brändäys)
4️⃣ 5 päivän sisällöntuotantotreeni (some)
5️⃣ TikTok tutuksi (some)
6️⃣ Itsevarmaksi kameran edessä (some)
7️⃣ Vapauta potentiaalisi (mindset)
8️⃣ Löydä itsesi – kasvata tuottavuuttasi (mindset)

BONUS:
Resurssit-osiosta löydät minikoulutuksia ja työkaluja, jotka tukevat sinua brändin rakentamisessa. Osion alta löydät ladattavia aineistoja, täsmäluentoja ja tallenteita.

LIITY KASVUAKATEMIAAN

 Keneltä voin oppia?

Valmentajamme ovat brändäyksen ja digimarkkinoinnin asiantuntijoita sekä kouluttajia. Jokainen paitsi opettaa, myös itse toteuttaa koulutuksissa esitettyjä toimintatapoja sekä työkaluja. He tekevät, mitä opettavat.

Kasvuakatemian valmentajat:
Mel Schmidt (brändäys)
Sohvi Nyman (mindset)
Ramanda Andersson (mindset)
Jannika Julin (some)

 Kauanko jäsenyys kestää?

Kasvuakatemia on kuin brändikurssien Netflix: jäsenyys on voimassa kuukausi kerrallaan niin kauan, kunnes päätät peruuttaa sen.

Voit päättää jäsenyytesi milloin vain irtisanomalla sen jäsenportaalissa.

 Mitä jäsenyys maksaa?

Kasvuakatemian järkihintainen kuukausimaksu on 27 € (sis. alv. 24 %). Jäsenyytesi aikana voit käydä kaikki valmennukset niin monta kertaa kuin haluat, koska vain haluat.

Aloita tänään ja herätä unelmiesi bisnes henkiin.

LIITY JÄSENEKSI

✨ Näin jäsenemme ovat sanoneet Kasvuakatemiasta ✨


”
Löydä sun juttu -koulutus on todella hyvä, sillä Mel avaa hyvin jokaisen kohdan. Tämä luo koulutuksesta selkeän kokonaisuuden.


-Lucifer Knits


”
Kiitos tuhannesti että Henkilöbrändi-valmennuksessa ääniraidan alla on sama tekstinä. Tämä on meille nepsyille super hyvä juttu ja auttaa keskittymään kuunneltavaan asiaan. Valmennus on todella inspiroiva ja herättelevä!


-ADHD Karita


”
En ole varmaan koskaan ennen käynyt jotakin verkkovalmennusta näin nopeasti ja tunnollisesti läpi kuin tämän. Nyt kuuntelemaan Henkilöbrändin kivijalka -valmennusta!


-Minna


”
Osallistuin Kasvuakatemian valmennuksiin selkiyttääkseni uuden yritykseni perustaa. Sisältö oli hyvin rakennettu ja loogisesti etenevä. Mindset-osio oli hyvä aloitus, sillä tämän olin kokonaan unohtanut yritystä perustaessani.

Eniten aikaa vietin brändäyksen perusteissa. Asiat joita olin pitänyt itsestäänselvyytenä, eivät sitten syvällisemmin olleetkaan. Mielestäni jaksotukset oli tehty onnistuneesti niin, että niihin oli helppo palata tarvittaessa uudelleen.

Valmentajat ovat asiantuntevia ja innostavia. Positiivisuus, itseensä uskominen ja tekemisen meininki tarttui. Ja tätähän minä kaipasinkin. Kiitos, suosittelen tätä lämpimästi myös muille yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville!


-Outi

Haluatko rakentaa asiantuntijabrändin?

LIITY JÄSENEKSI