Toimitus- ja sopimusehdot

Toimitus- ja sopimusehdot • Schmidt Communications Oy • Kasvuakatemia

Toimitus- ja sopimusehdot
Voimassa 10.2.2022 alkaen.

YLEISTÄ
Koskien www.kasvuakatemia.com -sivuston verkkokauppaa, jonka tuotteita myy yritys Schmidt Communications Oy, y-tunnus 2801638-9. Yleisiä sopimusehtoja noudatetaan jokaisen tilauksen yhteydessä. Tilaamalla tuotteita www.kasvuakatemia.com -verkkokaupasta asiakas hyväksyy nämä voimassa olevat toimitus- ja sopimusehdot. www.kasvuakatemia.com myy tuotteita yrityksille ja yhteisöille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24 %). Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN
Tilaamalla tuotteet www.kasvuakatemia.com -verkkokaupasta asiakas on velvoitettu antamaan vaaditut henkilö-, yhteys- ja maksutiedot kokonaisuudessaan ja todenmukaisesti. Asiakas vastaa itse antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Schmidt Communications Oy ei vastaa siitä, jos asiakas ilmoittamiensa tietojen virheellisyyden vuoksi ei saa tilaustaan, tilaus- ja toimitusvahvistuksia, muita asiakirjoja tai rahallisia hyvityksiä. Schmidt Communications Oy ei vastaa myöskään siitä, jos tuotteessa on puutteita asiakkaan ilmoittamien tietojen virheellisyyden vuoksi. Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kasvuakatemia.com sähköisen tilauslomakkeen kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja niiden hinta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan joko PayPal- tai Stripe-maksunvälityspalvelun kautta. Asiakas vastaa siitä, että maksukortti on asiakkaan omaisuutta ja että hänellä on käyttöoikeus siihen. Maksukortilla on oltava riittävä kate tilauksen kokonaishinnan maksamiseksi. Schmidt Communications Oy ei korvaa mahdollisia asiakkaan maksettavaksi koituvia pankin tai luottoyhtiön käsittelykuluja.

TOIMITUSAIKA
Tilaukset käsitellään automaattisesti heti tilauksen jälkeen. Digaatiliset tuotteet ja jäsenportaali on asiakkaan käytettävissä heti tilausvahvistuksen valmistumisen jälkeen. Asiakas luo itselleen tunnukset portaaliin (sähköposti sekä salasana) tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAPA
Kasvuakatemian digitaaliset tuotteet (jäsenyys, verkkokurssit) toimitetaan Kasvuakatemian jäsenportaalin kautta, jonne asiakas luo tunnukset (käyttäjänimi ja salasana) tilauksen yhteydessä. Jäsenportaaliin kirjautuminen tapahtuu osoitteessa: https://www.kasvuakatemia.com/login.

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

VASTUUN RAJOITUKSET
Kaikki tarjoukset ovat voimassa välimyyntivarauksin, emmekä vastaa tilapäisesti loppuunmyydyistä tuotteista. Schmidt Communications Oy ei ole vastuussa verkkosivuston käytön yhteydessä esiintyneistä teknisistä häiriöistä ja siitä seuraavasta puutteellisesta tilausten käsittelystä.

Jos tuotteessa ilmenee vikoja tai vaurioita, Schmidt Communications Oy on vastuussa niistä ainoastaan, jos voidaan osoittaa, että vika tai vaurio on seurausta Schmidt Communications Oy:n tekemästä virheestä tai laiminlyönnistä. Mikäli vastaavat lakimääräykset eivät toisin vaadi, Schmidt Communications Oy ei vastaa tulojen menetyksestä, ajanhukasta, hintojen korotuksista tai muista välillisistä menetyksistä, jotka ovat seurausta edellä mainituista puutteista ja tuotevaurioista.

Schmidt Communications Oy ei myöskään vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvasta velvollisuuksien täyttämättä jättämisestä.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT SEKÄ PERUUTTAMISOIKEUS
Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-, peruuttamis- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluessa siitä, kun asiakas on saanut tuotteen (käyttäjätunnus ja salasana) haltuunsa.

Peruuttaminen tapahtuu jäsenportaalin asetuksista. Peruuttamiseen liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä: hello @ melschmidt.fi.

Emme vastaanota peruutuksia yli 14 vrk toimituksesta tai viimeisimmästä jäsenmaksusta. Kun peruutus on hyväksytty, kuluvan kuukauden jäsenmaksu palautetaan asiakkaan alkuperäiselle maksutavalle.

SOVELLETTAVA LAKI
Näihin toimitus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, edellyttäen kuitenkin aina, että asiakas säilyttää suojan, joka hänellä on asuinmaansa lainsäädännön nojalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta).

ONGELMATILANTEET
Mikäli  tuote on vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen hello @ melschmidt.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Schmidt Communications Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Melina Schmidt
Schmidt Communications Oy / Kasvuakatemia