Tapaa Kasvuakatemian rohkaisevat

VALMENTAJAT

Mel Schmidt

Brändäys, markkinointi

Kasvuakatemian perustaja Mel Schmidt on bisnes bestie, brändivalmentaja ja mentori. Ensimmäisen e-kirjansa, Menesty somessa, Mel julkaisi mainostoimistonsa nimissä syksyllä 2017. Tästä syttyi ura markkinointikouluttajana ja puhujana. Kesällä 2021, keskellä pandemiaa syntyi ajatus Kasvuakatemiasta: inspiroivasta paikasta, joka yhdistäisi Suomen parhaimmat valmentajat ja intohimoyrittäjät. Kasvuakatemiassa Mel opettaa brändäystä ja digimarkkinointia.

"Toivon että jokainen Kasvuakatemian jäsen löytää uutta motivaatiota sisällöntuotantoon, oppii tehokkaita tapoja brändätä itsensä ja rakastuu bisneksen tekemiseen kuten me valmentajat täällä Kasvuakatemiassa rakastamme opettaa sitä."

@iammelschmidt | melschmidt.fi | Podcast

Sohvi Nyman

Mindset

Stylisti, ihanuusvalmentaja ja kirjailija Sohvi Nyman on jo vuosia jakanut Olet ihana -sanomaa auttaen ihmisiä näkemään hyvät puolensa. Sohvi on vuodesta 2005 pukenut ihmisiä niin lehtiin, tv-sarjoihin, mainoksiin kuin ihmisten omaksi iloksi. Tutuksi on tullut monen ajatus siitä, kuinka pitäisi olla jotain muuta voidakseen olla tyytyväinen itseensä. "Piilota ja häivytä" -vinkkien sijaan Sohvi auttaa ihmisiä näkemään parhaat puolensa. Stylistin työ on syventynyt ja Sohvi on opiskellut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Nyt hän auttaa ihmisiä löytämään oman ihanuuden ja potentiaalinsa, sekä vapauttamaan voimansa.

"Ainoa joka sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmiesi elämää olet sinä itse."

@sohvinyman | sohvinyman.fi

Jannika CJ Julin

TikTok, videomarkkinointi

Vaikuttajavalmentaja, somekonsultti ja tiktokkaaja Jannika Julin on auttanut kasvattamaan lukuisten brändien orgaanista somenäkyvyyttä tyhjästä aina kymmeniin tuhansiin seuraajiin. Omien kanaviensa kautta hän tavoittaa kuukausittain satojatuhansia silmäpareja. Kasvuakatemiassa Jannika opastaa yrittäjiä TikTokin saloihin.

"TikTok mahdollistaa yrittäjälle nopean orgaanisen kasvun, mutta moni kokee videoiden teon vielä aika pelottavana. Haluankin kannustaa kaikkia Kasvuakatemialaisia kokeilemaan rohkeasti uusia asioita ja haastamaan itseään myös siellä omalla epämukavuusalueella!"

@cjinsight | cj-insight.com

Ramanda Andersson

Mindset

Puhuja, life coach ja liiketoiminnan kehittäjä Ramanda Anderssonin missio on auttaa sinua löytämään merkitystä työssäsi ja rakastumaan elämään. Hän oivalluttaa ja rohkaisee unelmoimaan isosti. Hän saa sinut uskaltamaan ja toimimaan. Kasvuakatemiassa Ramanda auttaa sinua kirkastamaan visiotasi liiketoiminnan kehittäjänä sekä opettaa sinulle konkreettisia työkaluja muutoksessa onnistumiseen ja oman mindsetin parantamiseen.

"Kun uskallamme unelmoida ja opimme miten ajatuksemme, tunteemme sekä toimintamme muokkaa tulevaisuuttamme, on jokaisella mahdollisuus luoda itselleen juuri sellainen elämä, jossa aidosti voimme hyvin. Elämän, jossa koemme merkityksellisyyttä, iloa ja nautimme jokaisesta päivästä – samalla kun liiketoimintamme kukoistaa."

@ramanda.andersson | ramandaandersson.fi

🚀
Opi rakentamaan brändi, ota sisällöntuotanto haltuun ja kasvata some-näkyvyyttä

LUE LISÄÄ JÄSENYYDESTÄ