Tapaa Kasvuakatemian

VALMENTAJAT

Mel Schmidt

Brändäys, markkinointi

Kasvuakatemian perustaja Mel Schmidt on bisnes bestie, brändivalmentaja ja mentori. Ensimmäisen e-kirjansa, Menesty somessa, Mel julkaisi mainostoimistonsa nimissä syksyllä 2017. Tästä syttyi ura markkinointikouluttajana ja puhujana. Kesällä 2021, keskellä pandemiaa syntyi ajatus Kasvuakatemiasta: inspiroivasta paikasta, joka yhdistäisi Suomen parhaimmat valmentajat ja intohimoyrittäjät. Kasvuakatemiassa Mel opettaa brändäystä ja digimarkkinointia.

"Toivon että jokainen Kasvuakatemian jäsen löytää itselleen uutta motivaatiota tekemiseen, oppii tehokkaita tapoja tehdä markkinointia ja rakastuu bisneksen tekemiseen kuten me valmentajat täällä Kasvuakatemiassa rakastamme opettaa sitä."

@iammelschmidt | melschmidt.fi | Podcast

Sohvi Nyman

Mindset

Stylisti, ihanuusvalmentaja ja kirjailija Sohvi Nyman on jo vuosia jakanut Olet ihana -sanomaa auttaen ihmisiä näkemään hyvät puolensa. Sohvi on vuodesta 2005 pukenut ihmisiä niin lehtiin, tv-sarjoihin, mainoksiin kuin ihmisten omaksi iloksi. Tutuksi on tullut monen ajatus siitä, kuinka pitäisi olla jotain muuta voidakseen olla tyytyväinen itseensä. "Piilota ja häivytä" -vinkkien sijaan Sohvi auttaa ihmisiä näkemään parhaat puolensa. Stylistin työ on syventynyt ja Sohvi on opiskellut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Nyt hän auttaa ihmisiä löytämään oman ihanuuden ja potentiaalinsa, sekä vapauttamaan voimansa.

"Ainoa joka sinua voi estää tuntemasta itseäsi ihanaksi tai elämästä unelmiesi elämää olet sinä itse."

@sohvinyman | sohvinyman.fi

TikTok-valmentaja Jannika Julin

Jannika CJ Julin

TikTok, videomarkkinointi

Vaikuttajavalmentaja, somekonsultti ja tiktokkaaja Jannika Julin on auttanut kasvattamaan lukuisten brändien orgaanista somenäkyvyyttä tyhjästä aina kymmeniin tuhansiin seuraajiin. Omien kanaviensa kautta hän tavoittaa kuukausittain satojatuhansia silmäpareja. Kasvuakatemiassa Jannika opastaa yrittäjiä TikTokin saloihin.

"TikTok mahdollistaa yrittäjälle nopean orgaanisen kasvun, mutta moni kokee videoiden teon vielä aika pelottavana. Haluankin kannustaa kaikkia Kasvuakatemialaisia kokeilemaan rohkeasti uusia asioita ja haastamaan itseään myös siellä omalla epämukavuusalueella!"

@cjinsight | cj-insight.com

🚀
Opi rakentamaan brändi, ota sisällöntuotantoprosessisi haltuun ja kasvata some-näkyvyyttäsi

LUE LISÄÄ JÄSENYYDEN SISÄLLÖSTÄ