Kasvuakatemian

TYÖKALUPAKKI

Tutustu suosittelemiimme työkaluihin ja maksuttomiin koulutuksiin, jotka auttavat sinua bisnesunelmasi rakentamisessa

Meille on ensisijaisen tärkeää, että käyttämämme resurssit palvelevat yrityksen todellisia tarpeita. Siksi suosittelemme sinulle vain sellaisia palveluita ja tuotteita, joita itse käytämme ja rakastamme. Tältä sivulta löydät apuvälineitä bisneksesi kasvattamiseen, digiviestintään sekä brändisi kasvun tukemiseen.

***Osa linkeistä on affiliate-linkkejä. Ansaitsemme palkkion, jos teet ostoksen niiden kautta. Linkkien klikkaaminen ei sido sinua mihinkään, eivätkä aiheuta lisäkustannuksia.

Ilmainen koulutus:
Löydä sun juttu

Tehokas videokoulutus + ladattava työkirja, joiden avulla kartoitat osaamisesi, löydät kohderyhmäsi ja päätät mistä lähdet liikkeelle.

LUE LISÄÄ KOULUTUKSESTA

Ilmainen opas:
15 sisältöideaa henkilöbrändin vahvistamiseen

Ladattava opas, johon on koottu 15 henkilöbrändin kasvua tukevaa sisältöideaa. Ideat sisältävät linkit esimerkkipostauksiin ja Reels-ääniin.

LUE LISÄÄ JA LATAA OPAS

Työkalut digibisneksen rakentamiseen ja ylläpitämiseen

Kajabi | verkkokurssialusta

Ohjelmisto, joka sisältää kaiken tarvitsemasi digibisneksen luomiseen, lanseeraamiseen ja kasvattamiseen. Kajabi sisältää työkalut verkkokurssien rakentamiseen, sivustojen luomiseen ja sähköpostirekisterin ylläpitämiseen.

LUE LISÄÄ

Zoner | domain ja hosting

Kotimainen hostingpalvelu, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi verkkosivustojen, -kauppojen ja blogien ylläpitämiseen. Zonerilta saat tarpeisiisi sopivan webhotellin, domainin, sähköpostin ja sivuston varmuuskopioinnit.

LUE LISÄÄ

ActiveCampaign | sähköpostimarkkinointi

Sähköpostiohjelma, jolla suunnittelet ja lähetät uutiskirjeitä sekä kampanjoita. ActiveCampaignin avulla automatisoit uutiskirjemarkkinointisi ja luot myyntitunneleita, jotka pyörivät bisneksesi taustalla väsymättä koskaan!

LUE LISÄÄ

Bisneksen pyörittäminen ja projektinhallinta

Monday | projektinhallinta

Projektinhallintajärjestelmä, jonka avulla suunnittelet, seuraat ja valvot projektiesi edistymistä. Visuaalisesti selkeä Monday projektinhallintatyökalu sopii täydellisesti tiimeille, jotka eivät välttämättä työskentele joka päivä saman katon alla.

LUE LISÄÄ

Dropbox | tallennustila

Dropboxilla tallennat ja jaat tiedostoja turvallisesti. Pidä yrityksesi kuvat, videot ja dokumentit järjestyksessä, missä ikinä liikutkin! Dropbox toimii täydellisesti kaikilla laitteilla ja sisältää myös Online Word- sekä Excel -ohjelmat.

LUE LISÄÄ

Zervant | laskutus

Zervantin avulla luot sekä lähetät laskuja, seuraat yrityksesi laskutusta, luot selkeitä tarjouksia ja pidät asiakkaittesi tiedot ajan tasalla. Klikkaamalla linkkiä saat 30 päivän ilmaisen jakson premium-tilaukseen.

LUE LISÄÄ
 

Ilmainen koulutus:
kohderyhmä ja ihanneasiakas

Liity Kasvuakatemian uutiskirjelistalle! Kiitoksena saat pääsyn videokoulutukseen, jossa Mel jakaa vinkit kohderyhmän määrittelyyn.

Emme spämmää. Kohtelemme sähköpostiosoitettasi huolellisuudella.

The Mel Schmidt Show 🎧 Podcast yrittäjyydestä

Seuraa Instagramissa: @kasvuakatemia