Näin aloitat henkilöbrändäyksen sisältöjen avulla

brändäys
Näin aloitat henkilöbrändäyksen

Brändäyksen avulla pyritään vaikuttamaan brändin maineeseen ja mielikuviin, joita ihmisellä brändistä on. Henkilöbrändin hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa on erinomainen keino tuoda yritystä lähemmäksi asiakasta ja kasvattaa luottamusta yrityksen sekä asiakkaan välille.

Miksi henkilöbrändäys kannattaa?

Lähtökohtaisesti asiakas ostaa yritykseltä, koska luottaa siihen että yritys pyrkii tuotteillaan sekä palveluillaan auttamaan asiakastaan. Sosiaalisen median suosion sekä sisältömarkkinoinnin ansiosta kasvoton myynti ja markkinointi on kuitenkin mennyttä aikaa: haluamme tietää keneltä ostamme ja haluamme tuntea olomme turvalliseksi silloin, kun ostamme. Vaikka palvelua/tuotetta myykin yritys, ostamme herkemmin ihmiseltä, joka yrityksen takana on tai joka yritystä/brändiä suosittelee.

Henkilöbrändäyksen avulla luomme palveluille ja tuotteille (siis niitä myyvälle yritykselle) mahdollisuuden tulla lähemmäksi asiakasta.

Näin aloitat henkilöbrändäyksen

1. Päätä markkinarako jossa toimit
2. Luo sisältöjä valitsemaasi aiheeseen liittyen
3. Luo sisältöjä myös muualle kuin someen
4. Hyödynnä sisällöissä sisältöpilareita
5. Ole kärsivällinen ja anna tekemiselle aikaa.

Haluaisitko oppia lisää henkilöbrändäyksestä? Henkilöbrändin kivijalka -verkkokurssilla saat kirkkaan kuvan brändistäsi, opit vetämään puoleesi unelma-asiakkaitasi ja saat itsevarmuutta sisältömarkkinointiin.

Mel | @iammelschmidt

Ps. Tilaa uutiskirjeemme ja liity sisäpiiriin! Lähetämme sinulle vinkkejä ja työkaluja brändäykseen liittyen. 🔥

Uusimmat blogipostaukset

5 vinkkiä sisällöntuotantoon ja some-markkinointiin

Elämänpyörä-työkalu avuksi elämän resetoimiseen

Domainin eli verkkotunnuksen rekisteröinti